Palvelut

Sijaispalvelut

Tarjoamme päiväkodeille, kerhoille ja kouluille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti esimerkiksi sairaustapausten yllättäessä tai lomien ajaksi. Käyttämällä palveluamme säästät aikaa ja resursseja ydintehtäviisi.

Käytössämme on sähköinen LAURA-rekrytointijärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron luotettavasti. Tavoitamme potentiaaliset sijaiset jopa minuuteissa. Rekrytointijärjestelmä ei vaadi erillistä ohjelmistoa, vaan se toimii selainpohjaisesti.

Sijaistilauksia voi jättää kaikkina aikoina Laura-järjestelmään ja tekstiviesteillä. Puhelinpalvelumme palvelee tilausasioissa arkisin klo 8-15.

Emme vuokraa henkilöstöä.

Hoidamme puolestasi sijaisten haastattelun, tarkistamme alkuperäiset työ- ja opintotodistukset sekä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittavan rikosrekisteriotteen ja koordinoimme sijaisen haluttuun yksikköön sovitusti.

Asiakkaanamme toimit sijaisen työnantajana ja huolehdit sijaisen työsopimuksen allekirjoittamisesta ja palkanmaksusta. Vastaanotat sijaisen perustiedot, verokortin ja tilitiedot LAURA-rekrytointijärjestelmän kautta salasanalla suojatulla linkillä.

Rekrytointipalvelut

Hoidamme puolestasi myös koko rekrytointiprosessin silloin, kun haluat palkata alan ammattilaisia määräaikaiseen tai vakituiseen työsuhteeseen. Teemme rekrytoinneissa yhteistyötä Rekrytointi.com:n kanssa.

Rekrytointimaksu veloitetaan ainoastaan mikäli työsuhde syntyy rekrytoimamme henkilön ja yrityksenne välille. Meillä on myös tyytyväisyystakuu; uusimme rekrytoinnin puoleen hintaan, mikäli työsuhde purkautuu koeajalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

09 42454508
tanja.maatta@christinacare.fi