Palvelut

Sijaispalvelu

Tarjoamme päiväkodeille, kerhoille ja kouluille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti esimerkiksi sairaustapausten yllättäessä tai lomien ajaksi. Käyttämällä palveluamme säästät aikaa ja resursseja ydintehtäviisi.

Käytössämme on sähköinen LAURA Rekrytointijärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron luotettavasti. Rekrytointijärjestelmä ei vaadi erillistä ohjelmistoa, vaan se toimii selainpohjaisesti.

Sijaistilauksia voi jättää kaikkina aikoina LAURA Rekrytointijärjestelmään ja tekstiviesteillä. Puhelinpalvelumme palvelee tilausasioissa arkisin klo 8-15.

Emme vuokraa henkilöstöä.

Hoidamme puolestasi sijaisten haastattelun, tarkistamme alkuperäiset työ- ja opintotodistukset sekä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittavan rikosrekisteriotteen ja koordinoimme sijaisen haluttuun yksikköön sovitusti.

Asiakkaanamme toimit sijaisen työnantajana ja huolehdit mm. sijaisen palkanmaksusta. Vastaanotat sijaisen perustiedot, verokortin ja tilitiedot LAURA Rekrytointijärjestelmän kautta salasanalla suojatulla linkillä.

Rekrytointipalvelu

Jos etsit työntekijää hoidamme puolestasi koko rekrytointiprosessin; työnhakijaprofiilin laatimisen, työpaikkailmoittelun, hakemusten käsittelyn, alustavat työhaastattelut ja hakijoiden kontaktoinnin hakuaikana.

Teemme rekrytoinneissa yhteistyötä Rekrytointi.com:in kanssa. Osa rekrytoinneistamme on suorahakuja, joita ei julkaista rekrytointialustoilla.

Rekrytointimaksu veloitetaan ainoastaan mikäli työsuhde syntyy rekrytoimamme henkilön ja yrityksenne/perheenne välille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

p. 09 42454508

tanja.maatta@christinacare.fi