Palvelut

Sijaispalvelut

Tarjoamme päiväkodeille, kouluille ja vanhustyön palvelutaloille ja hoivakodeille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti esimerkiksi sairaustapausten yllättäessä tai lomien ajaksi. Käyttämällä palveluamme säästät aikaa ja resursseja ydintehtäviisi.

Käytössämme on sähköinen rekrytointijärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron luotettavasti. Tavoitamme potentiaaliset sijaiset jopa minuuteissa. Rekrytointijärjestelmä ei vaadi erillistä ohjelmistoa, vaan se toimii selainpohjaisesti.

Sijaisen voi tilata kauttamme myös tekstiviestillä/puhelinsoitolla.

Hoidamme puolestasi sijaisten haastattelun, taustojen tarkistamisen ja lupa-asiat sekä koordinoimme sijaisen haluttuun yksikköön sovitusti.

Asiakkaanamme vastaanotat sijaisen perustiedot, verokortin ja tilitiedot rekrytointijärjestelmän kautta salasanalla suojatulla linkillä.

Työnantajana huolehdit työsopimuksen allekirjoittamisesta sijaisen kanssa sekä palkanmaksusta.

Sijaisen tilaaminen kauttamme on edullista verrattuna esimerkiksi henkilöstövuokraukseen – välityspalkkiomme päiväkodeille ovat alkaen 31€/päivä (päiväkotiapulainen).


Rekrytointipalvelut

Hoidamme puolestasi myös koko rekrytointiprosessin silloin, kun haluat palkata alan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointimaksu veloitetaan ainoastaan mikäli työsuhde syntyy rekrytoimamme henkilön ja yrityksenne välille. Meillä on käytössämme myös tyytyväisyystakuu; uusimme rekrytoinnin puoleen hintaan, mikäli työsuhde purkautuu koeajalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

09 42454508
tanja.maatta@christinacare.fi