Palvelut

Sijaispalvelut

Tarjoamme päiväkodeille, kerhoille ja vanhustyön palvelutaloille ja hoivakodeille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti esimerkiksi sairaustapausten yllättäessä tai lomien ajaksi. Käyttämällä palveluamme säästät aikaa ja resursseja ydintehtäviisi.

Käytössämme on sähköinen LAURA-rekrytointijärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron luotettavasti. Tavoitamme potentiaaliset sijaiset jopa minuuteissa. Rekrytointijärjestelmä ei vaadi erillistä ohjelmistoa, vaan se toimii selainpohjaisesti.

Sijaistilauksia voi jättää kaikkina aikoina Laura-järjestelmään ja tekstiviesteillä. Puhelinpalvelumme palvelee tilausasioissa arkisin klo 8-16.

Emme vuokraa henkilöstöä.

Hoidamme puolestasi sijaisten haastattelun, tarkistamme alkuperäiset työ- ja opintotodistukset sekä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittavan rikosrekisteriotteen ja koordinoimme sijaisen haluttuun yksikköön sovitusti.

Asiakkaanamme toimit sijaisen työnantajana ja huolehdit sijaisen työsopimuksen allekirjoittamisesta ja palkanmaksusta. Vastaanotat sijaisen perustiedot, verokortin ja tilitiedot LAURA-rekrytointijärjestelmän kautta salasanalla suojatulla linkillä.

Sijaisen tilaaminen kauttamme on edullista verrattuna esimerkiksi henkilöstövuokraukseen – välityspalkkiomme esim. pätevästä lastenhoitajasta/lähihoitajasta on 35€/päivä (alv 0%) Tämän lisäksi asiakkaamme maksavat työntekijän suosituspalkan lähihoitaja: 14,40€/tunti+ työnantajamaksut. Viidennen yhtäjaksoisen sijaispäivän jälkeen 15% paljousalennus!


Rekrytointipalvelut

Hoidamme puolestasi myös koko rekrytointiprosessin silloin, kun haluat palkata alan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointimaksu veloitetaan ainoastaan mikäli työsuhde syntyy rekrytoimamme henkilön ja yrityksenne välille. Meillä on käytössämme myös tyytyväisyystakuu; uusimme rekrytoinnin puoleen hintaan, mikäli työsuhde purkautuu koeajalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

09 42454508
tanja.maatta@christinacare.fi