Palvelut

Sijaispalvelut

Tarjoamme päiväkodeille ja vanhustyön palvelutaloille ja hoivakodeille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti esimerkiksi sairaustapausten yllättäessä tai lomien ajaksi. Käyttämällä palveluamme säästät aikaa ja resursseja ydintehtäviisi.

Käytössämme on sähköinen LAURA-rekrytointijärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron luotettavasti. Tavoitamme potentiaaliset sijaiset jopa minuuteissa. Rekrytointijärjestelmä ei vaadi erillistä ohjelmistoa, vaan se toimii selainpohjaisesti.

Sijaistilauksia voi jättää kaikkina aikoina Laura-järjestelmään ja tekstiviesteillä. Puhelinpalvelumme palvelee tilausasioissa arkisin klo 8-16.

Emme vuokraa henkilöstöä.

Hoidamme puolestasi sijaisten haastattelun, taustojen tarkistamisen ja lupa-asiat sekä koordinoimme sijaisen haluttuun yksikköön sovitusti.

Asiakkaanamme toimit sijaisen työnantajana ja huolehdit sijaisen työsopimuksen allekirjoittamisesta ja palkanmaksusta. Vastaanotat sijaisen perustiedot, verokortin ja tilitiedot LAURA-rekrytointijärjestelmän kautta salasanalla suojatulla linkillä.

Sijaisen tilaaminen kauttamme on edullista verrattuna esimerkiksi henkilöstövuokraukseen – välityspalkkiomme esim. pätevästä lastenhoitajasta on 43€/päivä (sis. alv 24%) Tämän lisäksi asiakkaamme maksavat työntekijän suosituspalkan 14€/tunti+ työnantajamaksut .Viidennen yhtäjaksoisen sijaispäivän jälkeen 15% paljousalennus!


Rekrytointipalvelut

Hoidamme puolestasi myös koko rekrytointiprosessin silloin, kun haluat palkata alan ammattilaisia vakituiseen työsuhteeseen.

Rekrytointimaksu veloitetaan ainoastaan mikäli työsuhde syntyy rekrytoimamme henkilön ja yrityksenne välille. Meillä on käytössämme myös tyytyväisyystakuu; uusimme rekrytoinnin puoleen hintaan, mikäli työsuhde purkautuu koeajalla.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

09 42454508
tanja.maatta@christinacare.fi