Palvelut

Sijaispalvelu

Tarjoamme päiväkodeille, kerhoille ja kouluille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti esimerkiksi sairaustapausten yllättäessä tai lomien ajaksi. Käyttämällä palveluamme säästät aikaa ja resursseja ydintehtäviisi.

Käytössämme on sähköinen LAURA-rekrytointijärjestelmä, joka mahdollistaa tehokkaan ja nopean tiedonsiirron luotettavasti. Rekrytointijärjestelmä ei vaadi erillistä ohjelmistoa, vaan se toimii selainpohjaisesti.

Sijaistilauksia voi jättää kaikkina aikoina Laura-järjestelmään ja tekstiviesteillä. Puhelinpalvelumme palvelee tilausasioissa arkisin klo 8-15.

Emme vuokraa henkilöstöä.

Hoidamme puolestasi sijaisten haastattelun, tarkistamme alkuperäiset työ- ja opintotodistukset sekä lasten kanssa työskenteleviltä vaadittavan rikosrekisteriotteen ja koordinoimme sijaisen haluttuun yksikköön sovitusti.

Asiakkaanamme toimit sijaisen työnantajana ja huolehdit mm. sijaisen palkanmaksusta. Vastaanotat sijaisen perustiedot, verokortin ja tilitiedot LAURA-rekrytointijärjestelmän kautta salasanalla suojatulla linkillä.

Rekrytointipalvelu

Jos etsit työntekijää hoidamme puolestasi koko rekrytointiprosessin; työnhakijaprofiilin laatimisen, työpaikkailmoittelun, hakemusten käsittelyn, alustavat työhaastattelut ja hakijoiden kontaktoinnin hakuaikana.

Teemme rekrytoinneissa yhteistyötä Rekrytointi.com:in kanssa. Osa rekrytoinneistamme on suorahakuja, joita ei julkaista rekrytointialustoilla.

Rekrytointimaksu veloitetaan ainoastaan mikäli työsuhde syntyy rekrytoimamme henkilön ja yrityksenne/perheenne välille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

p. 09 42454508

tanja.maatta@christinacare.fi