Työntekijälle

Kauttamme sijaisuuksia

Varhaiskasvatuksenopettajille, lastenohjaajille, päiväkotiapulaisille sekä iltapäiväkerhon ohjaajille; myös alaa opiskeleville ja eläkeläisille.

Keikkatyötä silloin kuin Sinulle parhaiten sopii!

Haemme sijaisrekisteriimme jatkuvasti motivoituneita, ammattitaitoisia ja vastuuntuntoisia varahenkilöitä yksityisille päiväkodeille, kouluille ja iltapäiväkerhoille pääosin lyhytaikaisiin sijaisuuksiin. Toisinaan tarjolla on myös lastenhoitotyötä lapsiperheissä.

Keikkatyössä pääset kartuttamaan työkokemustasi viihtyisissä toimintayksiköissä ja verkostoidut alalle. Kauttamme voit myös löytää vakituisen työsuhteen.

Sijaisrekisterimme jäsenenä saat henkilökohtaiset tunnukset LAURA-rekrytointijärjestelmään. Vastaanotat haluaminasi ajankohtina työtarjouksia tekstiviestein. Työtarjoukset hyväksytään koodilla tekstiviestiin vastaamalla.

Sijaisten tuntipalkat syksyllä 2021 ovat lastenhoitaja 14€/tunti (+mahdolliset ikälisät), varhaiskasvatuksen opettaja 17€/tunti (+mahdolliset ikälisät) ja pk-avustaja/kerho-ohjaaja 12,50€/tunti (+mahdolliset ikälisät).

Työsuhde syntyy aina sijaisen ja asiakasyrityksemme: päiväkodin, koulun tai kerhon välille.

Christina Care ei toimi missään tilanteessa sijaisen työnantajana.

Missio: Haluamme palvella päiväkoteja ja iltapäiväkerhoja kaikissa henkilöstövajetilanteissa ja olla mukana toteuttamassa laadukasta varhaiskasvatusta ja koululaisten iltapäivätoimintaa.

Työnhakija

Tutustu avoimiin työpaikkoihin tästä

Sijainen

Kirjaudu tietoihisi ja hallitse sijaiskalenteriasi tästä

Lähetä dokumentteja turvapostilla tästä