Lue sijaisten kokemuksia keikkailusta 2021

05.03.2021

Mikä keikkatyössä on parasta?!

Veera, lastenhoitajan sijainen

Veera kertoo työskennelleensä lasten parissa noin kuusi vuotta aktiivisesti. Häneltä löytyy monipuolisesti kokemusta alalta pikku vauvoista nuoriin. Christina Caren kautta hän on keikkaillut kolmisen vuotta. 

- Olen päässyt Christina Caren kautta lukuisiin eri päiväkoteihin ympäri pk-seutua ja kiertänyt myös paljon eri iltapäiväkerhoja, Veera kertoo.

Mikä keikkailussa on ollut parasta?

- Kaikista parasta keikkailussa on ollut ihanat lapset päiväkodeissa sekä hyvin vastaanottava ja ammattitaitoinen henkilökunta. On mukavaa ollut saada kokemusta eri päiväkodeista; englanninkielisistä päiväkodeista montessoripäiväkoteihin, joka on opettanut paljon. Mieleenpainuvimpina hetkinä pidän niitä, jolloin saadaan lasten kanssa onnistumisenhetkiä yhdessä, iloiten!

Voisitko suositella Christina Caren kautta keikkailua toisillekin ja jos niin miksi?

- Kyllä, voin erittäin lämmöllä suositella Christina Carea. Kaikki asiat ovat hoituneet ongelmitta ja helposti. Christina Carella on joustava, osaava ja auttava henkilökunta. Mikä parasta; ulkomaan töiden jälkeen palattuani Suomeen pääsin korona-ajan omaehtoisen 2 viikon karanteenin jälkeen jatkamaan keikkailua melko nopeasti. Tämä on helpottanut suuresti! Christina Caren kautta saa takuuvarmasti töitä.

___________________________________________

Izabella, iltapäivätoiminnan ohjaajan sijainen

Izabella kertoo hoitaneensa lapsia jo teini-iästä alkaen. Hänelle on kertynyt kokemusta kerhon ohjaamisesta parin vuoden ajalta. Christina Caressa Izabella on keikkaillut syksystä 2020 alkaen iltapäiväkerhoissa eri puolilla pääkaupunkiseutua.

Mikä keikkailussa on ollut parasta?

-Ehdottomasti lapset! Koen sen todella merkityksellisenä, kun saan kohdata työssä niin valloittavia lapsia, ja voin toimia heidän elämässään turvallisena aikuisena. Mikään ei voita sitä tunnetta, kun löytää lapsen kanssa yhteyden.

Voisitko suositella Christina Caren kautta keikkailua toisillekin ja jos niin miksi?

- Kyllä voin suositella! Työntekijän on helppo ottaa vuoroja vastaan ja työvuoroehdotuksia tulee monipuolisesti ympäri pääkaupunkiseutua. Keikkailun yksi eduista on ehdottomasti se, että pääsee käymään sellaisissa paikoissa, joissa ei välttämättä muuten tulisi työskentelemään!

______________________________________________________________________

Sijaisrekisteristämme löytyy varhaiskasvatusalan ammattilaisia, eläkeläisiä, alan opiskelijoita sekä työssäoppineita. Sijaisemme työskentelevät varhaiskasvatuksen opettajina, lastenhoitajina, iltapäivätoiminnan ohjaajina ja päiväkotiavustajina asiakasyrityksissämme osaamisensa ja koulutuksensa perusteella.

Keikkatyössä pääsee valitsemaan itse työskentelyajat ja kohteet, ja voi tutustua erilaisiin toimintatapoihin ja yksiköihin. Monet sijaisemme ovat löytäneet kauttamme myös vakituisen työpaikan. Jos keikkatyö kiinnostaa, voit jättää meille avoimen hakemuksen, joka löytyy kotisivuiltamme Työntekijälle-välilehdeltä.

11.04.2023Asiakaspalautteet
30.01.2022Sijaiset kertovat keikkatyöstä
05.03.2021Lue sijaisten kokemuksia keikkailusta 2021