top of page
Kukka.jpg

Tarjoamme päiväkodeille, kerhoille ja kouluille sijaispalvelua luotettavasti ja nopeasti

Keikkatyötä silloin kuin Sinulle parhaiten sopii!

Sijaiskalenteri

Merkitse milloin olet käytettävissä

Sijaisrekisterin jäsenenä voit kirjautua kalenteriisi ja merkitä milloin olet käytettävissä sijaisuuksiin. Kalenteristasi pääset helposti varaamaan myös työvuoroja. Valtaosa työtarjouksista lähetetään tekstiviestillä.

KAUTTAMME SIJAISUUKSIA

Tutustu avoimiin työpaikkoihin

Lähetä dokumentteja turvapostilla

VARHAISKASVATUKSENOPETTAJILLE, LASTENHOITAJILLE, PÄIVÄKOTIAVUSTAJILLE SEKÄ ILTAPÄIVÄKERHON OHJAAJILLE; MYÖS ALAA OPISKELEVILLE JA ELÄKELÄISILLE.

Haemme sijaisrekisteriimme jatkuvasti motivoituneita, ammattitaitoisia ja vastuuntuntoisia varahenkilöitä päiväkodeille ja iltapäiväkerhoille eri pituisiin sijaisuuksiin.

Keikkatyössä pääset kartuttamaan työkokemustasi viihtyisissä toimintayksiköissä ja verkostoidut alalle. Kauttamme voit myös löytää vakituisen työsuhteen.Sijaisrekisterimme jäsenenä saat henkilökohtaiset tunnukset LAURA Rekrytointijärjestelmään.

Vastaanotat haluaminasi ajankohtina työtarjouksia tekstiviestein. Työtarjoukset hyväksytään koodilla tekstiviestiin vastaamalla. Työsuhde syntyy aina sijaisen ja asiakasyrityksemme: päiväkodin tai iltapäiväkerhon välille.Christina Care ei toimi missään tilanteessa sijaisen työnantajana.

Emilia_edited.jpg

Emilia
Lastenhoitajan sijainen

" Jag har arbetat genom Christina Care i flera år runt om i huvudstadsregionen på finska och svenskspråkiga dagis."

Min sista fasta placeringsort har varit Daghemmet Fenix, som är ett svensktalande dagis i Helsingfors stad. Dom har en underbar personal och ljuvliga barn, jag har haft det väldigt bra!

Jag gillar att göra olika aktiviteter med barnen. Jag njuter av att vikariera och kommer nog fortsätta så länge ryggen räcker!"

pauliina-2_edited.jpg

"Koen olevani tosi arvostettu ja tärkeä yksilönä..."

" Koultukseltani olen sosionomi ja varhaiskasvatuksen opettaja. Päätin tehdä valmistumisen jälkeen sijaisuuksia, jotta kerrytän kokemusta ja pääsen näkemään eri paikkoja ja ideoita toimintamalleista. Asun tällä hetkellä pääkaupunkiseudun ulkopuolellla, mutta selkeästi sijaisuuksien teko on mielekästä Christina Caren kautta, koska haluan tulla muualta töihin tänne.


Olen työskennellyt lasten parissa paljon ja se on tuntunut omalta jutulta. Tästä syystä opinnoissakin halusin valita varhaiskasvatuksen opintopolun, jotta tuon opettajan pätevyyden saan.
Sijaisena olen toiminut yhtälailla kasvatusvastuullisena ryhmissä ja ollut apuna siellä missä tarvetta ollut. Olen työskennellyt eri ikäisten kanssa.

Viime aikoina olen ollut Daghemmet Fredriksbergissä, joka on ruotsinkielinen päiväkoti. Ruotsinkieli ei ole itselläni vahva, mutta olen halunnut ottaa näitä sijaisuuksia, sillä tämä on itselleni myös mahdollisuus oppia ja vahvistaa kielitaitoa. Olen myös viihtynyt kyseisessä yksikössä, joten siellä sijaisuuksien tekeminen on mielekästä. Olen saanut positiivista palautetta sekä muilta työntekijöiltä, että huoltajilta niin työskentelystäni lasten kanssa kuin ruotsinkielen oppimisestakin.

Parasta on kun sijaisena oltua lapset ja aikuiset tulevat nopeastikin tutuiksi ja aina töihin takaisin mennessä lapset juoksevat nimeäni huutaen vastaan halaamaan ja haluavat syliin, sekä muistavat aiemmat leikit ja hauskat jutut, vaikka näkemisestä olisi useampi päivä aikaa.

Lisäksi haluan sanoa, että Christina Care on tehnyt sijaisuuksien tekemisestä miellyttävää ja helppoa! Koen olevani todella tärkeä ja arvostettu yksilönä. Yhteydenpito ja avunsaaminen on vaivatonta, jolloin tulee itselle hyvä olo ja halu jatkaa tätä kautta sijaisuuksien tekoa. On olo, etten ole yksin! "

Pauliina
Varhaiskasvatuksen opettaja

PAIKKAKUNNAT

SIJAITSEMME HELSINGISSÄ

Haemme sijaisrekisteriimme lastenhoitajia, varhaiskasvatuksen opettajia sekä alan opiskelijoita eri pituisiin sijaisuuksiin Helsinkiin!

Veeran uusi kuva_edited.png

Veera
Lastenhoitajan sijainen

"Voin erittäin lämmöllä suositella Christina Carea. Kaikki asiat on hoituneet ongelmitta ja helposti. Christina Carella on joustava, osaava ja auttava henkilökunta..."

Veera kertoo työskennelleensä lasten parissa noin kuusi vuotta aktiivisesti. Häneltä löytyy monipuolisesti kokemusta alalta pikku vauvoista nuoriin. Christina Caren kautta hän on keikkaillut kolmisen vuotta.

- Olen päässyt Christina Caren kautta lukuisiin eri päiväkoteihin ympäri pk-seutua ja kiertänyt myös paljon eri iltapäiväkerhoja, Veera kertoo.

Mikä keikkailussa on ollut parasta?

- Kaikista parasta keikkailussa on ollut ihanat lapset päiväkodeissa sekä hyvin vastaanottava ja ammattitaitoinen henkilökunta. On mukavaa ollut saada kokemusta eri päiväkodeista; englanninkielisistä päiväkodeista montessoripäiväkoteihin, joka on opettanut paljon. Mieleenpainuvimpina hetkinä pidän niitä, jolloin saadaan lasten kanssa onnistumisenhetkiä yhdessä, iloiten!

Voisitko suositella Christina Caren kautta keikkailua toisillekin ja jos niin miksi?

- Kyllä, voin erittäin lämmöllä suositella Christina Carea. Kaikki asiat ovat hoituneet ongelmitta ja helposti. Christina Carella on joustava, osaava ja auttava henkilökunta. Mikä parasta; ulkomaan töiden jälkeen palattuani Suomeen pääsin korona-ajan omaehtoisen 2 viikon karanteenin jälkeen jatkamaan keikkailua melko nopeasti. Tämä on helpottanut suuresti! Christina Caren kautta saa takuuvarmasti töitä.

Mimmi-2_edited.png

"Keikkaillessa minut on otettu aina lämpimästi vastaan... Kommunikointi työnantajan ja Christina Caren kanssa on toiminut moitteettomasti"

Mimmi on lapsiin ja nuoriin erikoistunut lähihoitaja; lastenhoitaja ammattinimikkeeltään. Ihmisläheisenä kuitenkin juuri hoitoala on vetänyt häntä aina puoleensa ja valmistuttuaan lastenhoitajaksi vuonna 2019, hän työllistyi heti päiväkotiin, jossa työskenteli vajaan vuoden. "Halusin vaihtelua työhön ja päästä tutkailemaan vaihtoehtoisesti erilaisia työympäristöjä, joten valitsin keikkailun, jota olen tehnyt nyt vuoden verran ja olen ollut tyytyväinen sen monipuolisuuteen", Mimmi toteaa.

Miten olet viihtynyt ja millaista keikkailu on ollut?

Christina Caren kautta olen päässyt töihin suomen-, ruotsin-, ja englanninkielisiin päiväkoteihin, joissa olen samalla saanut kehitettyä kielitaitojani. Olen päässyt tutustumaan eri lähtökohdista tuleviin ihaniin lapsiin ja heidän vanhempiinsa, oppinut kehittämään itseäni, löytänyt eri näkökulmia työskentelyyn kollegoilta, saanut hyvin paljon itseluottamusta ja varmuutta työskentelyyni. Olen ollut tyytyväinen kaikin puolin, kommunikaatio on Christina Caren ja työnantajan kautta toiminut moitteettomasti, ja tämä on ollut minulle erityisen tärkeää.

Voisitko suositella Christina Caren kautta keikkailua toisillekin ja jos niin kenelle?

Voit itse olla päättämässä työajoistasi, sillä saat työtarjoukset helposti tekstiviestillä, josta saat valita työskentelykohteesi ja työaikasi. Haluat nähdä erilaisia ihmisiä ja tykkäät työskennellä ihmisten parissa, sinulta löytyy lapsenmielisyyttä, tarvittavaa jämäkkyyttä, empatiakykyä ja ymmärrystä sekä vastuuntuntoa, haluat koulun ohella käydä töissä, tai olet vaikkapa koulusta valmistunut varhaiskasvatuksen ammattilainen, kuten lastenhoitaja, lastentarhaopettaja, päiväkotiapulainen tai eläkeläinen tai etsit vakituista työpaikkaa.

Mimmi
Lähihoitaja (lapset ja nuoret)

Pirkko Oivo 2.jpg

"Keikkatyö tuo väriä ja vaihtelua eläkeläiselle, palkkaa unohtamatta"

"Alakko nää mua?". Näin leikkiin lähtijää kyselee pohjoisesta kotoisin oleva Pirkko, jota lapset usein kutsuvat nimellä Pilikko. Pirkko kertoo valmistuneensa aikoinaan Oulusta lastentarhanopettajaksi. Eläkkeelle jäätyään hän on tehnyt sijaisuuksia ja toiminut myös varamummina. 
 

Miten päädyit keikkailemaan Christina Careen?

Muutama vuosi sitten muutin pääkaupunkiseudulle.  Minulle päiväkotityö on aina ollut rakasta ja antanut rikkautta elämään. Christina Caren toiminnasta satuin lukemaan netistä, kävin haastattelussa, ja minut toivotettiin lämpimästi tervetulleeksi aloittamaan sijaisuuksissa

Kerro kokemuksiasi keikkailusta?

Olen kokenut helpoksi sijaisuuksien tekemisen. Voin itse päättää, millaiseen sijaisuuteen olen halukas: huomioin sijainnin, pituuden, tehtävän ja yksikön toimintaperiaatteen. Kännykkään kilahtaa tieto sijaisuudesta, jonka voi hyväksyä halutessaan.

Aika ajoin Christina Care kyselee kuulumisia ja se tekee luottavaisen olon työskentelyyn, tunne, ettei ole ihan yksin toiminnassa.

Millaisia sijaisuuksia olet tehnyt Christina Caressa?

Olen tehnyt monenlaisia sijaisuuksia, jopa rohkaistunut englannin- ja ruotsinkielisiin yksiköihin. Sijaisuudet antavat väriä ja vaihtelua eläkeläiselle, palkkaa unohtamatta. 
Voin suositella Christina Carea lasten kanssa työskentelystä nauttiville ja joustavasta työskentelytavasta kiinnostuneille.

bottom of page