top of page

TARINAMME

”Haluamme yhdistää ammattitaitoiset ja luotettavat varhaiskasvatusalan työntekijät ja työnantajat. Meille Christina Caressa työntekijöiden hyvinvointi ja sopivien osaajien löytäminen asiakasyrityksille ovat sydämen asioita, joihin suhtaudutaan vakavasti.”

OUR MISSION

"Uskomme mittaamattomaan ihmisarvoon"

Olen toiminut varhaiskasvatusalalla yli 20 vuotta erilaisissa tehtävissä; lastenhoitajana, varhaiskasvatuksen opettajana sekä 9 vuotta päiväkotiyrittäjänä. Yrittäjänä toimiessani huomasin, miten haastavaa oli löytää hyviä ja osaavia sijaisia etenkin lyhyellä varoitusajalla.  Äitiyslomani jälkeen vuonna 2017 en palannut enää päiväkotityön pariin, mutta teen edelleen mielelläni mahdollisuuksien mukaan sijaisuuksia päiväkodeissa ylläpitääkseni ammattitaitoani. 

Iloitsen kuullessani sijaisiltamme hyviä kokemuksia kentältä.

tanja.jpg

TANJA MÄÄTTÄ
Toimitusjohtaja

TARINAMME TÄHÄN SAAKKA

2017

KUINKA KAIKKI ALKOI

Yhdessä kahden muun alalla yrittäjänä toimineen kanssa ideoimme Christina Caren, joka toimii kristilliseltä arvopohjalta.

2018

CHRISTINA CARE

Ei liian hintava ja helppokäyttöinen sijais- ja rekrytointipalvelu, aloitti toimintansa 2018.

Holding Hands

ARVOT

KUNNIOITAMME LASTA JA LAPSUUTTA

Kunnioitamme lasta arvokkaana yksilönä, jolla on oikeus turvalliseen ja hyvään lapsuuteen. Ymmärrämme, että lapsuus on tärkeä elämänvaihe, jolla rakennetaan pohja tulevaisuudelle. Haluamme olla omalta osaltamme varmistamassa lapsille turvalliset, välittävät ja ammattitaitoiset opettajat ja varhaiskasvattajat.

PALVELEMME KRISTILLISELTÄ ARVOPOHJALTA

Kristillinen arvopohjamme näkyy välittämisenä, kunnioittamisena, tasapuolisena kohteluna ja kannustamisena.
Ymmärrämme henkilöstön merkittävän roolin päiväkotien, kerhojen ja hoivakotien toiminnassa ja haluamme omalta osaltamme huolehtia työntekijöiden hyvinvoinnista ja tarjota asiakkaillemme aidosti välittäviä, luotettavia ja osaavia työntekijöitä.

USKOMME MITTAAMATTOMAAN IHMISARVOON

Jokainen ihminen on ainutlaatuinen ja arvokas. Ihmisarvoon ei vaikuta sosiaalinen tai taloudellinen asema, terveydentila, etninen tausta, uskonto tai sukupuoli. Ihmisarvoa ei voi mitata.

  • Instagram
  • Facebook
bottom of page